Uppfyller du din semester med resor för att ta dig igenom lågkonjunkturen?

1. Vad man ska leta efter:

Du kan knappt sätta på TV:n utan att det finns flytande beskrivningar av så kallade ”hårda” affärer, såsom VA:s, affärscoacher och andra obehagliga uppskattningar av detta slag. Tänk gärna på konnotationen av ett 500-månadersjobb med en semester med allt betalt.

Precis som du kanske är skyldig till saker som du inte är villig att föreställa dig, undvik löjliga krav, falska löften eller uppblåsta löften. Vissa dåliga beslut fattas varje dag. Gör inte ett sådant, ett beslut i sista minuten. Överväg omedelbart det föregående innan ditt sunda förnuft tar slut. Stor stress, smärta och hjärtesorg ska inte användas som en ursäkt för att fly från ”andra”. När du är stressad eller upplever smärta, titta på dina mål – har du uppnått målen? Det finns kanske saker som kan vara orsaken till den långvariga affärsutmaning eller de filer av problem du har.

När du har blivit av med ett klagomål, ger det tillräckligt skydd mot andra problem eller måste du kasta ut fönstret?Gör upp planer för att vara säker på fördelarna med varje situation och väga dem senare.

Att veta var man ska leta och att ha möjlighet att ta hjälp utifrån är en riktig skatt. Du har säkert ingen som väljer att isolera dig från dina känslor, att beskatta dig, eller i bästa fall hjälpa dig att hålla dig nere på grund av problemen eller stressen i affärslivet.

2. Prevarication är så viktigt i vår vardag. Från födseln fram till nu vet vi åtminstone vad vi kan förvänta oss. SWOT:s används många gånger och G.R.L.T:s är här för att plockas – det goda, det dåliga eller det fula. Var och en av dessa gäller för dessa dagliga, veckovisa eller månatliga möten. Vi vet alla att dina dåliga dagar kan vara minst 20 gånger så dåliga, snarare 500 gånger så dåliga, eftersom det är de människor vi har att göra med. Men att lära sig de olika punkter i historien som gjorde att dessa problem uppstod kan verkligen hjälpa dig med dina beslut. Ja, för det förändras.

3. Att inte få hjälp är det sista på listan. Det gjordes en studie där 100 personer inte blev straffade förrän de omvände sig. Studien föreslog att den genomsnittliga personen har 4 till 8 möten per år med ett par personer per möte och att det gick 400 miljoner dollar förlorade på grund av att dessa studier inte förberedde oss. Akta dig för falska löften Konsulttjänster, samtal med advokater eller en systemproffs som är mörkerstyrda och inte kan ge dig vägledning. När det inte tjänar pengar för dig, även om du måste betala ut byråkratin för varje produkt som säljs och du är olycklig och uttråkad, hoppa inte på varje populär ny ware av onödig information.

4. Se fördelarna som en investering i din framtid. Vi måste ta en titt på några alternativ till var man kan få hjälp med nödvändiga utgifter. Låt oss inse att de flesta av oss gillar att leva tjusiga liv med alla våra bekvämligheter. De flesta av oss gillar inte att skuldsätta oss, hantera förskottsutgifter, dra av utgifter eller deklarera skatter. Ni förstår bilden. Vi måste alla vara öppna för att alltid fatta de bästa affärsbesluten.

5. Fråga något berömd kroppsbyggare? Problemet jag har med kroppsbyggare är när man tittar på deras byggschema. När kommer de att komma ut ur skyttegravarna? Idén var korrekt i början, att få denna enorma, massiva fysik, men jobbet är över 2 år, och han har fortfarande en IRA som visar sig som hans carry on, tiotusentals dollar i den nästan utan arbete, och snart kommer det inte att finnas något utrymme för att lagra alla hans kosttillskott. Det finns en tid för att kontrollera utgifterna.

6. När företagets ägare fattar dåliga beslut för första gången växer serier långsamt, ibland växer de för snabbt och uppmuntrar till företagsamhet i för kort tid, vilket i själva verket gör företaget mindre värdefullt. När medierna bevakar ditt företag när det en månad av året har dubbla intäkter, när företaget går till allmänheten, din försäljning är fruktansvärd och din personal fortsätter att göra ”samma gamla affärer” och du måste anställa, återanställa och fördubbla din personal. Bara för att de är snabba betyder det inte att de är värdefulla.

7. Tala med människor som har ett bestående intryck av dig. De vill inte vara den person som ”var tvungen att arbeta med dem”. Akta dig för sjuka ikoniska sjuttio- och åttiotalsreklamfilmer som spelas på TV. Analysera varför personer tjänstgjorde i din personal och hur de har förändrats. Varje gång något händer som får ditt ego att engagera sig – gör det och Professional påminner om att reagera på ”känslomässiga förhårdnader”.

1. Vad man ska leta efter: Du kan knappt sätta på TV:n utan att det finns flytande beskrivningar av så kallade ”hårda” affärer, såsom VA:s, affärscoacher och andra obehagliga uppskattningar av detta slag. Tänk gärna på konnotationen av ett 500-månadersjobb med en semester med allt betalt. Precis som du kanske är skyldig till saker som…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *